• tala_fa'ailoga

Tala Fou

'BONELAB' na ausia le $1 miliona fa'ailoga i lalo ifo o le itula

I le 2019, na tuʻuina atu ai e le VR game developer Stress Level Zero le "Boneworks" lea na faʻatau atu 100,000 kopi ma maua ai le $ 3 miliona i lona vaiaso muamua.O lenei taʻaloga e iai le saʻolotoga mataʻina ma le fefaʻasoaaʻi e faʻaalia ai avanoa o taaloga VR ma tosina ai tagata taʻalo .O Setema 30, 2022, "Bonelab", le faʻasologa aloaia o le "Boneworks", na faʻasalalau aloaia i luga o Steam ma Quest platforms.O le faʻatauga o le "Bonelab" na oʻo atu i le $ 1 miliona i totonu o le itula talu ona tuʻuina atu, ma avea ma taʻaloga sili ona vave faʻatau atu e oʻo atu i lena numera i le talafaasolopito o Quest.

O le a le ituaiga taaloga o le "Bonelab"?Aisea e mafai ai e Bonelab ona ausia ni taunuuga ofoofogia?

 

ggsys001

 

1. Boneworks ei aia numera tele o tagata taaalo faamaoni, ma o mea uma e fegalegaleai i le taaloga. O le taaloga ua mamanuina ma tulafono faaletino e toetoe lava a tutusa ma le mea moni.O le taʻaloga e faʻamalosia ai tagata taʻalo e faʻaaoga soʻo se auala latou te mafaufau i ai e fegalegaleai ai ma mea o loʻo i le vaaiga.A e ave le VR ma ulu i le taaloga, o le a vave ona e mauaina o soʻo se mea i totonu o le taʻaloga e mafai ona taʻalo, pe o se auupega poʻo se faʻaoga, se vaaiga poʻo se fili.

2. O vaaiga ma tagata esili atu ona eseese, ma e tele atu avanoa esu'esu'e. O le taʻutaʻua o le "Boneworks" e mafua ona o le taʻaloga o loʻo i ai se faiga faʻapitoa faʻapitoa, vaaiga i le lalolagi ma le faʻamatalaga tala.O nei uiga tulaga ese ua faʻafeiloaʻi ma faʻaleleia i le "Bonelab".Pe a faʻatusatusa i le galuega talu ai, o vaaiga i le "Bonelab" na aofia ai le tele o suʻesuʻega falepuipui, faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e taʻu ai ni nai mea.O vaaiga mauoa ma sitaili suiga faifai pea e tosina ai tagata taaalo e suʻesuʻe le taʻaloga.

"Bonelab" ua faʻaaogaina le "avatar system" e mafai ai e le au taʻalo ona faʻavasega o latou foliga ma tino i le taʻaloga.O mea e fa'atulagaina e le tagata ta'alo o le a mulimulita'i i tulafono fa'aletino, e a'afia ai le ta'aloga atoa ma le poto masani a le tagata ta'alo.Mo se fa'ata'ita'iga: i le ta'aloga, o le solomuli e itiiti le a'afiaga o se tagata ta'alo e lapo'a le tino, ma o le fana e la'ititi le aga'i i luga pe a fana.E le gata i lea, o le a sili atu le lemu o le tagata taalo pe a tamoe.

3. E leai se tapulaa i fegalegaleaiga,maavea le saolotoga ma vane o taaloga VR.A e vaʻavaʻai i taʻaloga VR taʻutaʻua i tausaga talu ai, o le ae iloa ai o le maualuga maualuga o le saolotoga faʻapitoa ma le malosi o fegalegaleaiga e foliga mai o uiga masani.O fa'aaliga sili ona moni ma le tele o mea e feso'ota'i ai e sili ona lauiloa i tagata ta'aalo.

I le VR game genre, o taʻaloga faʻataʻitaʻiga sa nofoia se vaega tele.Fa'atasi ai ma tulafono fa'apitoa ta'aloga, o ta'aloga VR o lo'o fa'aalia e ala i le maualuga o le auai, fegalegaleai ma le sa'olotoga e maua ai le poto masani ta'aloga i tagata ta'aalo.E le gata i lea, o le maualuga o fegalegaleaiga ma le saʻolotoga i taʻaloga e faʻamalosia ai tagata taʻalo e fatuina a latou lava ata matagofie, e pei o le "Gameplay live streams".

E le'i atoa se masina talu ona tatala le "Bonelab".Faatoa amata le tala!


Taimi meli: Oke-20-2022