• tala_fa'ailoga

Tala Fou

NCsoft Lineage W: Ose Fa'aupuga Fa'asa mo le Fa'amanatuina Muamua!E mafai ona toe maua le pito i luga?

Faatasi ai ma le NCsoft faʻalauiloa se faʻasalalauga mo le uluaʻi tausaga o Lineage W, o le avanoa e toe maua ai le igoa sili ona faʻatau atu a Google e manino le iloa.Lineage W ose ta'aloga e lagolagoina PC, PlayStation, Suiga, Android, iOS ma isi fa'avae.

NCsoft Lineage W

 

I le amataga o le 1st anniversary campaign, na faalauiloa ai e NCsoft se matafaioi fou ma le amataga 'Sura' ma se fanua fou 'Oren' i Lineage W. I le 'Oren', o le nofoaga muamua e te ulu atu i ai o le Frozen Lake, ma tulaga fautuaina mai le 67 i le 69. A leai, o le si'osi'omaga anotusi ma fesuiaiga o aseta eleele o le a sauni e fa'afouina i le ta'aloga i se taimi lata mai.

O le tala fa'atusa fou "MASTER OF POWER: MYTHIC" o le a fa'aalia tutusa.Na faʻaalia e NCsoft o le ai ai se faiga mo le faʻatinoga maualalo.Mo tagata taʻalo maualuga, e tatau ona latou ausia se suiga faʻasolopito.

I le fa'amanatuina o le ulua'i tausaga, e tele fa'amanuiaga o le a fa'aauau.Aemaise lava, 5 coupons o le a tuʻuina atu e avea ma taui o le auai.E mafai e le au taʻalo ona faʻaogaina ni kuponi e toe faʻafoʻi ai auupega, ofutau ma mea faʻaoga, ona mafai lea ona latou toe faʻataʻitaʻiina le suiga ma le faʻaogaina o togafiti.Faatasi ai ma faʻamanuiaga uma, o le coupon faʻaleleia faʻapitoa o le a tumau pea, e tusa lava pe le mafai ona tuʻuina atu mea faʻaleleia pe a faʻaaogaina e le au taʻalo mo le taimi muamua.

E oo atu i le aso 8, o taui o le a tuleia i fafo i aso taʻitasi, ma o le a tuʻuina atu faʻapitoa i le 4.th, o le aso lea o le uluaʻi tausaga.

Ole Lineage W na sili ile Google Play fa'atauga ile masina o Aukuso, ae na le mafai ona tausia le fa'avasegaga.I lenei fa'amanatuga muamua, o le a taumafai e fa'aauauina se fa'aaafiaga atoatoa i matafaioi fou ma le lalolagi.Matou te tulimatai atu e vaʻai i le faʻafeiloaʻiga ofoofogia o le a maua ma se tulaga manumalo o le a ausia!


Taimi meli: Nov-24-2022